Mücverin kalori değeri hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığın gerçekten de sağlıklı bir seçenek olabileceğini düşünüyorum. Özellikle sebzelerle yapılması, onu daha besleyici kılıyor. Ancak, kullanılan malzemelerin miktarı ve pişirme yöntemi kalori miktarını ciddi şekilde etkiliyor. Acaba, evde mücver yaparken hangi malzemeleri tercih etmeliyiz ki daha az kalori alalım? Ayrıca, bu tür sağlıklı atıştırmalıklara ek olarak başka neler yapabiliriz? Kinoa veya tam buğday unu kullanmak gerçekten faydalı mı?
Mücverin kalori değeri hakkında yazılanları okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığın gerçekten de sağlıklı bir seçenek olabileceğini düşünüyorum. Özellikle sebzelerle yapılması, onu daha besleyici kılıyor. Ancak, kullanılan malzemelerin miktarı ve pişirme yöntemi kalori miktarını ciddi şekilde etkiliyor. Acaba, evde mücver yaparken hangi malzemeleri tercih etmeliyiz ki daha az kalori alalım? Ayrıca, bu tür sağlıklı atıştırmalıklara ek olarak başka neler yapabiliriz? Kinoa veya tam buğday unu kullanmak gerçekten faydalı mı?
Cevap yaz