1 kg etin kalori içeriği gerçekten de etin türüne, yağ oranına ve pişirme yöntemine göre değişiyor mu? Özellikle kızartma gibi yöntemlerin etkisi hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Ayrıca, etin sağlığa olan faydalarıyla ilgili verdiğiniz bilgiler oldukça ilginç, ancak aşırı tüketim konusunda nasıl bir denge sağlanmalı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
1 kg etin kalori içeriği gerçekten de etin türüne, yağ oranına ve pişirme yöntemine göre değişiyor mu? Özellikle kızartma gibi yöntemlerin etkisi hakkında daha fazla bilgi almak isterdim. Ayrıca, etin sağlığa olan faydalarıyla ilgili verdiğiniz bilgiler oldukça ilginç, ancak aşırı tüketim konusunda nasıl bir denge sağlanmalı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz